Ramen

Het raam is een erg belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfsgebouw. Het zorgt voor uitzicht, licht en lucht. Het moet daarom goed functioneren en stevig in elkaar zitten.

Ieder raam deel uit van het ontwerp van het gebouw en kan door kleurstelling of vormgeving juist extra karakter aan uw pand geven! Daarmee 'spreekt' uw pand en draagt bij aan dat extra stukje uitstraling!

Wat leveren wij

Wij maken al meer dan 25 jaar onze ramen op traditionele wijze, maar door onze ervaring kunnen we goed concurreren met fabrieksramen. 

Standaard ramen hebben een netto houtmaat van 40 x 70 mm. Onze producten zijn altijd met zorg gemaakt en afgewerkt: het eindproduct is keurig opgeschuurd en verfklaar. Inbegrepen zijn glaslatten naar keuze voor enkel- of dubbelglas.

Feitelijk kunnen we ieder raam maken, waarbij we bovendien allerlei soorten en vormen van roeden kunnen maken. Ook als het gaat om de profilering van het raamwerk is er veel mogelijk. Van duivejagers tot schuine lijnen, zegt u het maar!

Wij adviseren onze klanten voor buitenramen gebruik te maken van hardhout, en dan bij voorkeur meranti volgens fsc-keurmerk. Maar ook orgegon pine is een houtsoort die prima voldoet.

Prijzen

De prijs is afhankelijk van uw wensen. Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave en de levertijd!

Service

Op verzoek kunnen wij uw bestelling komen opmeten. Afhankelijk van uw woon- of vestigingsplaats kunnen we het raam ook voor u plaatsen.

Mail ons direct via: ramenopmaat@gmail.com